Kuula raadiosaadet ootustest haldusreformile Lääne-Nigula näitel

mikrofon

Kes ei sattunud eile õigel ajal raadiot kuulama, saab Vikerraadio veebist järelkuulata saadet, kus palju haldusreformi puutuvaid teemasid on rahulikult lahti räägitud.

Esmaspäevase “Reporteritunni” intervjuud on salvestatud Läänemaal, kus haldusreformi käigus plaanivad tänased Lääne-Nigula, Nõva, Noarootsi, Martna ja Kullamaa ühineda suureks Lääne-Nigula vallaks keskusega Taeblas. Saade püüab anda aimu, millised on ühinemise eel inimeste ootused, mured ja kartused. Teiste seas saavad sõna Nõva lapsevanem Kaidi Silver-Schöbe, Noarootsi ettevõtja Ebekai Härm, Piirsalu külaseltsi eestvedaja Lea Lai. Vallavõimude poolset vaadet annavad usutlustes Kullamaa vallavanem Jüri Ott ning Lääne-Nigula vallavanem Mikk Lõhmus. Saate autor on Arp Müller.

Saade on järelkuulatav veebis aadressil http://vikerraadio.err.ee/v/reporteritund/saated/16e3deb4-a3af-4f1a-9455-9a1c9eb578bf/reporteritund-ootused-haldusreformile-laane-nigula-naitel