Siseministeerium avas haldusreformi ajaveebi

Alates teisipäevast, 10. märtsist saab haldusreformi alase infoga tutvuda siseministeeriumi poolt hallatavas ajaveebis http://haldusreform.wordpress.com/ .

 
Ajaveebi eesmärk on anda selge ja põhjalik ülevaade haldusreformi kavast ning kommenteerida avalikkuses tõusetunud  ja lugejate poolt esitatud küsimusi. „On selge, et haldusreformi kava vajab üksikasjalikku selgitamist ning inimestel on sellega seoses palju olulisi küsimusi,“ ütles siseministeeriumi rahvastiku- ja regionaalala asekantsler Karl Laas.
„Ajaveeb ongi koostatud selleks, et nii kohalikud elanikud, omavalitsuste töötajad kui ajakirjanikud saaksid vajaliku info kiirelt ja mugavalt usaldusväärsest allikast,“ selgitas Laas.

Avatud keskkond loob ülevaate haldusreformiga seotud taustainfost, uuringutest ning meediakajastustest. Samas saavad küsimused asjatundliku vastuse otse siseministeeriumi ametnikelt. Siseministeerium kutsub kõiki huvilisi ajaveebi haldusreformiga põhjalikumalt tutvuma ning sel teemal kaasa rääkima.

Anne-Maarja Olei
Pressinõunik
tel: 6125032; 53329079; anne-maarja.olei@siseministeerium.ee