Märt Rask asub tööle peaministri nõunikuna haldusreformi küsimuses

Stenbocki maja, 14. mai 2015 – Märt Rask asub nõustama peaministrit haldusreformi ja riigiõiguse teemadel.

Peaminister Taavi Rõivase sõnul on Märt Rask väga hea riigiõiguse asjatundja. „Haldusreform on üks valitsuse olulisemaid prioriteete, ning mul on hea meel, et Märt Rask on nõus oma kogemusega reformi õnnestumisele kaasa aitama,“ ütles Rõivas.

Märt Rask asub koosseisuvälise nõunikuga tööle alates tänasest. Rask nõustab peaministrit oma põhitöö kõrvalt ja tasu ta selle töö eest ei saa.

Märt Rask on vandeadvokaat.  Aastatel 2004 kuni 2013 töötas ta Riigikohtu esimehena. 2003 kuni 2004 oli ta Riigikogu X koosseisu liige ning õiguskomisjoni esimees. Aastatel 1995-1996 töötas ta siseministri ning 1992 ja 1999-2003 justiitsministrina.

Märt Rask ei ole ühegi erakonna liige.