Jüri Kaver: Võru teedest ja valimisturismist (EestiElu)

/…/Põhjus, miks meie teed lagunevad kiiremini, kui neid rekonstrueerida jaksame, ei ole poliitikute saamatuses, vaid rahapuuduses.

Ja see ei ole ainult Võru probleem. Näiteks Tallinna linnavalitsus otsustas vabariigi valitsuse kohtusse kaevata, nõudes sellisel viisil aru, miks eraldas riik tänavu omavalitsustele kohalike teede hoiuks vaid 29 miljonit eurot. Sellest 29 miljonist laekub Võru linnale 210 096 eurot, mis ei ole kuigi toekas summa.

Paneb mõnevõrra üllatuma, et keskerakondlased süüdistavad Tallinna tänavaaukude tekkes keskvalitsust, kuid Võru aukude eest peavad vastutavaks omavalitsust.

Küllap õpetatakse selliseid propagandanippe populismi kiirkursustel, kuid mingisugune järjepidevus võiks kriitikas sellegipoolest olla. Niisiis ootan Keskerakonnalt positiivset tagasisidet, kuidas Võru tänavad ennaktempos korda teha.